ønsker

Posted by larm on okt 9th, 2021
2021
okt 9

De fleste ønsker sig gaver ved forskellige lejligheder i livet. Det kan handle om fødselsdage eller juleaften, men det kan også være i forbindelse med en eksamen, bryllup eller en årsdag.

Helt afhængigt af personen og lejligheden kan folk ønske sig helt forskellige ting. Bogormen drømmer måske om det seneste bidrag til den nervepirrende kriminalserie, den spilleglade ven kan tænke sig at længes efter et vist Playstation-spil, og kultserie-entusiasten ønsker sig måske den komplette samling på DVD. Den madglade ønsker sig eventuelt de nyeste gryder eller madlavningsredskaber fra en professionel serie, og den unge datter drømmer måske om sit første par højhælede pumps.

Men det kan naturligvis også handle om en personlig gave fra en helt speciel person og måske hellere en oplevelse end en ting. Det er blevet utrolig populært at ønske sig en oplevelse som gave, eller måske en brochure fra en velgørenhedsorganisation der siger, at man har doneret en ged til en landsby et sted i verden. Når det kommer til oplevelser kan det handle om alt fra en middag eller en tur i biografen til prøvekørsel af en luksus-sportsvogn eller en uforglemmelig tur i luftballon.

Der er selvfølgelig også dem der siger at de ikke ønsker sig noget. Hvordan kan man ikke ønske sig noget? Det er naturligvis sværere hvis man har at gøre med en der mener sig at have alt eller en der helt ikke ønsker sig noget – igen i år!

  • dk
  • Kommentarer inaktiverade för ønsker

Comments are closed.