Även om man inte är villaägare så kan det kännas tryggt och säkert med ett hemlarm. Ett lägenhetslarm är en både billig och smidig livförsäkring som man mycket lätt kan installera i den egna lägenheten.

.

Lägenhetslarm, hemlarm

Det finns inget som säger att det här med hemlarm enbart är något som man kan tänkas behöva om man till äventyrs skulle råka bo i villa. Trygghet i det egna hemmet är en lika stor självklarhet för alla som bor i hyresrätt, i höghus eller marklägenhet. I grunden handlar det nämligen om att vi alla ska kunna känna oss trygga och säkra i våra egna hem, vare sig det handlar om villa eller lägenhet eller en riskoja i skogen.
.

Stor variation på lägenhetslarm

Det finns många olika företag som erbjuder en enormt stor variation av olika lägenhetslarm. Det kan därför ibland vara svårt att veta vart man ska vända sig när man väl har bestämt sig för att investera i ett lägenhetslarm. Ett sådant larm kan nämligen innehålla alla möjliga och omöjliga komponenter och funktioner. Eller vad sägs om exempelvis startpaket med kamera och rökvarnare, trygghetslarm, brandlarm, direktkontakt med en larmoperatör typ SOS Alarm eller någon annan, inbrottslarm med bildverifiering eller fria utryckningar? Ett lägenhetslarm kan alltså innehålla i princip allt mellan himmel och jord. Det gäller alltså att i förväg ha en någorlunda klar bild av vad man som kund förväntar sig av sitt lägenhetslarm.

.

Tillval till lägenhetslarm

En ganska smart och sinnrik tjänst som oftast kan köpas som tillval till lägenhetslarmet – och alltså kostar en slant extra – är det som brukar kallas för Night Vision. Denna tjänst går ut på att man låter installera en kameradetektor som har till uppgift att fånga rök på bild för att snabbt kunna påkalla hjälp vid eventuell brandfara.

Skaffa ett lägenhetslarm om du vill kunna känna dig fullständigt trygg i ditt eget hem.