Gaver

Posted by larm on maj 25th, 2022
2022
maj 25

Det at give gaver til venner og bekendte er en vidunderlig ting, uanset om det handler om en fødselsdagsgave til den ti-årige datter, en julegave til kæresten eller en guldbryllupsgave til bedstemor. Det er især en god følelse hvis personen bliver positivt overrasket over indeholdet i pakken. Engang imellem kan det dog være utrolig svært at finde på noget spontant, som man tror personen mangler eller man mener, han eller hun vil blive glad for. Hvad gør man i sådan en situation? Tager man chancen og køber en moderne, elektronisk vinproptrækker til onkel Per eller et frækt forklæde til tante Birgit? Men hvad nu hvis onklen allerede har tre forskellige proptrækkere, og det sjofle forklæde ikke falder i god jord hos ens tante?

Det er naturligvis også muligt at give et gavekort eller penge til personen, men det anses mange gange som en lidt for nem måde at komme omkring problemet på og som lidt for upersonligt. Er det ikke sjovere at give en personlig gave i stedet for et gavekort til Amazon eller den lokale biograf igen i år?

Det er naturligvis lettere og mere sikkert at have en ønskeseddel hvis man vil undgå skuffede miner eller forargede blikke når pakken åbnes. Meget sjovere er det jo at ramme helt plet med den indhandlede gave. Den boginteressede tante vil jo helt sikkert blive begejstret for den seneste bog i yndlingsserien, og ens spillegale fætter vil nok blive ret lykkelig over det nyeste spil som han har sparet sammen til, men stadig ikke har råd til.

  • dk
  • Kommentarer inaktiverade för Gaver

Comments are closed.